OM OSS

REKRYTERING

Vi tror att ett framgångsrikt konsultbolag börjar redan vid rekrytering. Därför är det viktigt för oss att rekrytera in rätt person för ditt företag samt för arbetet som IT-konsult.

Genom en vattentät rekryteringsprocess från korn till ax så kan vi med säkerhet garantera våra kunder kunniga och duktiga konsulter till deras företag. Vi tror på rätt förutsättningar redan från star

KVALITETSSÄKRING​

Vårt uppdrag tar inte slut för att en utav våra kunder har valt att hyra en IT-konsult från oss. Vi går in helhjärtat i varje affär med ambitionen att göra våra kunder samt konsulter så nöjda som möjligt med varandra och oss som företag. Genom att behålla en daglig kontakt med våra konsulter och kunder så säkerställer vi en god kommunikation och ett fungerande samarbete. Det sägs att kommunikation är nyckeln till en bra relation. Det tror vi på!

Vi på Tavana IT vill fortsätta att förbättra samt utveckla oss som företag samt våra tjänster. På detta sätt ser vi till att alltid hålla oss i framkant samt förnya oss inom IT-branschen. Våra styrkor finns i Långsiktiga relationer, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.

VISION

För oss ligger våra konsulter och kunder närmast hjärtat. Vi vill att alla som arbetar hos oss eller samarbetar med oss ska ha en så bra resa som möjligt.

På Tavana IT strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Det ska vara roligt och okomplicerat att jobba tillsammans med oss!

Vi vet att ett framgångsrikt företag har sin grund i nöjda medarbetare. Om våra medarbetare är nöjda med sin anställning och sitt arbete så gynnar detta i sin tur våra kunder. Därför lägger vi stor vikt vid våra konsulters välmående. Vi ser till att hålla en tät dialog med våra medarbetare och kunder, samla in feedback och idéer och anordnar en rolig konsultaktivitet minst en gång varje månad. Det kan vara allt från paintball, middagar till att ha en mysig grillkväll. Med andra ord så vill vi vara den bästa arbetsgivaren och samarbetspartnern på marknaden!

Jobba med oss

Är du nyfiken på och undrar hur det är att jobba hos oss? Som konsult på Tavana IT så är du en viktig del utav vår framgångsresa. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas samt nå dina mål.

Vi lägger stor vikt i att vår personal är välmående och trivs på jobbet, därför samordnar vi roliga aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad. Det är viktigt för oss att du känner dig delaktig i företaget och uppmuntrar dig till feedback och att komma med idéer som gynnar våra medarbetare, kunder samt oss som företag.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av försäkringar, friskvårdsbidrag, olika förmåner samt trevliga kollegor.

Oavsett vart du är någonstans i din karriär så vill vi att du ska lyckas och hjälper dig att skapa rätt förutsättningar för att nå dina målsättningar och drömmar.